Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Montázs - VARIDANCE


Színházterem - IBS

2017. december 16. 20:00

Az együttes tagjai olyan könnyed eleganciával adják elő a hazánkban és nemzetközi porondon egyaránt elismert táncművész és koreográfus, Vári Bertalan képzeletében megszületett, komoly mesterségbeli tudást kívánó táncokat, mintha évtizedek tapasztalata, gyakorlata csiszolta volna össze a mozdulataikat, avatta volna profivá őket. Hogy professzionális a társulat, ahhoz nem fér kétség, ám évtizedekben csak a jövőjük és nem a múltjuk mérhető.

A táncszerető közönségnek szóló, nyilvános előadások mellett más események is színesítik a műsornaptárt – fesztiválokon, ünnepségeken, bálokon, televíziós showműsorokban és zártkörű, céges rendezvényeken is örömmel fellép a Varidance. Hosszabb-rövidebb műsoraik koreográfiája egyedi, speciális és mindig az alkalomhoz illő – a megrendelők változatos kívánságainak, céljainak megfelelően.  Az ebben a szellemben színpadra állított művek alkalmasak kultúránk megismertetésére, népszerűsítésére hazánkban és határainkon túl is. Az elmúlt évek tapasztalatai meggyőzően bizonyítják, hogy az emberek szeretik és igénylik a magas színvonalú, művészi értékkel bíró, ugyanakkor könnyen befogadható, különleges produkciókat.

A Montázs című előadás ebbe a csodálatos világba enged bepillantást a nézők számára.